Trädgårdsarbete

En fin trädgård är en glädje för omgivningen – det vill vi bidra till! Våra kunniga medarbetare på KT Trädgård ser till att utomhusmiljöerna blir väl omhändertagna. Vi klipper, ansar, rensar, gräver, planterar och krattar. Oavsett om det är en
mindre trädgård, en park, bostadsområde, gångvägar eller en fotbollsplan som ska snyggas upp så kan vi bistå. Vi samarbetar i enstaka projekt eller på avtal för hela säsonger. Våra förmånliga KT Trädgård långtidskontrakt kan innefatta alla årstider – berätta om just dina behov så skräddarsyr vi en gemensam lösning.

Snöröjning

Vi finns snabbt på plats när du behöver oss, dygnet runt. Oavsett hur mycket snö och is det finns eller hur tung den är, ser vi till att vägar och områden blir snyggt och effektivt röjda.

Vi har särskild beredskap på vintern där omedelbar hjälp ingår i samarbetet med KT Trädgård.

Sandsopning

Sandsopning över stora platser och vägar eller små begränsade ytor utförs året om.

Vi har utbildad personal med effektiva maskiner för att kunna genomföra ett noggrant arbete på kortast möjliga tid.

Med hänsyn till bullernivå och reducering av damm samt särskild upptagning av mindre partiklar kan vi garantera ett väl utfört arbete.

Städtjänster

Städning inomhus eller utomhus är viktigt för trivseln – vi ser till att du som kund möts av fräscha och rena ytor och möblemang.

Vår duktiga och kunniga personal ser till att ni blir nöjda och ger oss förtroendet att göra ett bra jobb på regelbunden basis.

Testa oss! Vi har olika former av avtal – utarbetade i samråd med våra kunder.